Protocollen

Alle protocollen zijn bij ons op te vragen. Indien er interesse is voor een persoonlijk gesprek nodigen wij u graag uit het contactformulier in te vullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Revalidatie bij knie en heup prothese

Na TKP / THP werken we bij alle Pro Fysio praktijken met een gestandaardiseerd protocol voor alle locaties. Deze zijn gebaseerd op de laatste richtlijnen en in overleg met regionale ziekenhuizen gespecificeerd. Naast een individueel traject volgen cliënten een oefentraject dat vaak plaatsvindt in groepsverband

Revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen

Pro Fysio is onderdeel van het PARANET Westelijke Mijnstreek. Ook hier bieden wij voor de meestvoorkomende aandoeningen een gestandaardiseerd protocol op basis van de laatste richtlijnen, gespecificeerd door de regionale ziekenhuizen. Vaak zijn deze trajecten multidisciplinair.

Artrose

Voor artrose bieden wij zowel individuele trajecten als groepstrajecten. Artrose valt primair onder de basisverzekering of onder een beweegprogramma. Leefstijlinterventie is de basis van de artrose trajecten. Pro Fysio conformeert zich aan het Zorgpad Artrose.

KANS (Profiel 1 tm 3)

Wij werken bij alle Pro Fysio praktijken met een gestandaardiseerd protocol voor alle locaties. Deze protocollen zijn gebaseerd op de laatste richtlijnen en in overleg met regionale ziekenhuizen gespecificeerd. Naast een individueel traject volgen cliënten een oefentraject dat vaak plaatsvindt in groepsverband. Patiënten worden ingedeeld in risicoprofielen. Dit profiel bepaalt de inhoud van het traject.

Lage rugklachten (Profiel 1 tm 3)

Bij lage rugklachten werken we bij alle Pro Fysio praktijken na indeling in risicoprofiel 1 t/m 3 met een gestandaardiseerd protocol voor alle locaties. Deze zijn gebaseerd op de laatste richtlijnen en in overleg met regionale ziekenhuizen gespecificeerd. Naast een individueel traject volgen cliënten een oefentraject dat vaak plaatsvindt in groepsverband. Tevens participeren wij in de pilot van CZ / De Friesland.

COPD

Bij lage COPD werken we bij alle Pro Fysio praktijken na indeling in risicoprofiel met een gestandaardiseerd protocol voor alle locaties. Deze zijn gebaseerd op de laatste richtlijnen en in overleg met regionale ziekenhuizen gespecificeerd. Naast een individueel traject volgen cliënten een oefentraject dat vaak plaatsvindt in groepsverband. Tevens participeren wij in de pilot van CZ / De Friesland

Oedeem

Binnen Pro Fysio werken gespecialiseerde oedeemfysiotherapeuten die een gezamenlijk protocol en totaalzorg leveren voor mensen met vochtproblemen. Er wordt zeer kritisch gekeken naar de juiste indicatie met als streven een hoge mate van zelfredzaamheid.

naar site Chronisch Zorgnet